RING OSS - 046-260 75 02

Larm Skåne

RING OSS - 046-260 75 02

Om oss

Vår kunniga personal installerar larm i Skåne.

För oss på KZ Larm i Kristianstad AB är säkerheten av största vikt! Därför har vi sedan företagets start 1975 erbjudit våra kunder säkerhetslösningar inom bland annat brandskydd, kameraövervakning och larm i Skåne. Med vår kunniga personal och breda expertis inom säkerhet har vi blivit ett etablerat och omtyckt larmföretag på marknaden. Så oavsett om du är företagare eller privatperson – låt oss hjälpa dig installera larm i Skåne.

Kontakta oss så berättar vi mer om helhetslösningar av kameraövervakning och larm i Skåne. 

Vi står för kvalité, kunskap och hög service

Som en personlig säkerhetsleverantör erbjuder vi våra kunder en personlig säljare, tekniker och installatör som tillsammans utlovar trygghet och kvalité genom hela processen. Med över 40 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen kan vi erbjuda unika helhetslösningar där vi hjälper våra kunder med hela projektet, från första kontakt med kund till genomgång av installerat larm i Skåne. Genom våra fina helhetslösningar och det faktum att vi ensamma står som leverantör för hela projektet kan vi säkerställa att arbetet flyter på smidigt och att du som kund får kvalité genom hela processen. Med våra förmånliga serviceavtal kan våra tekniker även göra återkommande besök hos kund och se över och serva anläggning. Detta för att säkerställa lång och säker drift. Så nästa gång du ska säkra upp din fastighet med prisvärda och säkra larm i Skåne – kontakta oss så hjälper vi dig! 

Vi är certifierade:

  • Behörig ingenjör inbrottslarm
  • Behörig ingenjör CCTV
  • Anläggarfirma brandlarm
  • Anläggarfirma inbrottslarm

Vi kan det mesta inom larm i Skåne

Vår affärsidé är att sälja, leverera och installera kompletta säkerhetslösningar till både privatpersoner och företag. För oss är kundens behov alltid i fokus och tillsammans med vår kunniga personal hjälper vi dig att hitta rätt säkerhetssystem och larm i Skåne. Genom vårt fina samarbete med larmcentraler, vaktbolag och ledande leverantörer kan vi borga för ett bra arbete som håller hög kvalité, både när det gäller material men också installation av larm i Skåne. I och med företagets långa historia har vi arbetet med de flesta anläggningar som förekommer på marknaden. 

När du anlitar oss för kameraövervakning eller larm i Skåne får du alltid tillgång till personal med bred kunskap inom ämnet. Vår personal är behöriga ingenjörer certifierade för kameraövervakning (CCTV), inbrottslarm och brandlarm i Skåne. I företaget finns också auktoriserad elinstallatör till förfogande. Efter en installation erbjuder vi alltid våra kunder en genomgång av anläggningen för att förstå hur den fungerar och hur eventuell koppling till larmcentral fungerar. 

För ökad trygghet har vi även en jour som är öppen dygnet runt – året om. Så nästa gång du ska investera i kameraövervakning eller larm i Skåne – välj oss!